08 Febbraio 2023

Alessandro RIZZI

Δάσκαλοι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σύμβουλος, διδακτικός διευθυντής, επικεφαλής έργου, διαχειριστής καινοτομίας, διευθυντής μάθησης με βάση την τέχνη, διευθυντής ανάπτυξης και εκπαίδευσης, σχεδιαστής εκπαιδευτικών παρεμβάσεων για διαχείριση καινοτομίας και αλλαγής, εκτελεστικός προπονητής.
Καθηγητής «Ιστορίας και Τεχνικών Επικοινωνίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Piase και της Φλωρεντίας, στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας, στη Σχολή Αρχιτεκτονικής της Φλωρεντίας, στη Σχολή Γραφικών και Χαρτιού San Zeno της Βερόνας.
Από το 1997 Project Leader της εταιρείας Hermes Consulting στη Φλωρεντία με αναθέσεις συντονισμού, σχεδιασμού και παροχής δραστηριοτήτων εκπαίδευσης και καθοδήγησης, καθώς και ανάλυση των αναγκών κατάρτισης και εμπορικής ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου πελατών, συμπεριλαμβανομένων:
Banca Intesa, San Paolo Imi, Intesa San Paolo (από το 2007), Banca Monte dei Paschi di Siena, Cassa di Risparmio di Parma and Piacenza, Volterra and Prato, Kering Group, Centro Studi Andrea Palladio, Banca Generali, Saint Laurent, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Le Scotte di Siena, Gucci, Pomellato, Dodo, Allianz, Canossian Institute of Verona, BNL Group, BNP Paribas, Luxottica.
Παθιασμένος με την αρχιτεκτονική, εμβαθύνει το NLP και τα συστήματα, την κονστρουκτιβιστική προσέγγιση και το Art Based Learing τροποποιώντας αυτή τη μεθοδολογία και ενσωματώνοντας τέλεια το γενεσιουργό πνεύμα της τέχνης με τη συγκεκριμένη συμβουλευτική. Μέσα από αυτές τις μεθοδολογικές προσεγγίσεις συνδέει το έργο τέχνης, ιδιαίτερα το ιταλικό, με τους ανθρώπους. Σχεδιάζει μονοπάτια ανάπτυξης προπόνησης χρησιμοποιώντας μια «χρωματιστή παλέτα» που αποτελείται από συναισθήματα και εκπλήξεις, αποκαλύπτοντας έννοιες που υπάρχουν μπροστά στα μάτια μας αλλά συχνά μας διαφεύγουν ή δεν τις βλέπουμε, επισημαίνοντας τους άπειρους πόρους που διαθέτει ο άνθρωπος και την πιθανότητα ότι το «πνευματικό μέρος" "της τέχνης πρέπει να τα κάνει να αναδυθούν.
Συνδυάζει το συναίσθημα και την καινοτομία συνοδεύοντας τους ανθρώπους και τις οργανώσεις τους στην αλλαγή, βοηθώντας στην ανάπτυξη θάρρους, δύναμης και νέων ιδεών για να ξεπεραστούν τα εμπόδια και οι περιοριστικές πεποιθήσεις που συχνά ενεργοποιούμε μέσα μας.
Εξειδικεύσεις:
·Δημιουργικότητα, στρατηγικές των Ιδιοφυών
·Μάθηση με βάση την Τέχνη
·PNL
·Συστήματος
·Διοίκηση Ηγεσίας και Προσωπική Ανάπτυξη
·Ανάπτυξη του χαρίσματος
·Διαχείριση αλλαγών
·Στρατηγικές καινοτομίας
·Συνδημιουργία


Realizzazione siti web www.sitoper.it
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι

Συνεχίστε τις αγορές
πηγαίνετε στο ταμείο
close
Ζητήστε το προϊόν
Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να ειδοποιηθείτε όταν το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα.Το αίτημα διαθεσιμότητας στάλθηκε
Το αίτημα διαθεσιμότητας δεν στάλθηκε
close
ΣΎΝΔΕΣΗ

visibility
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΣ

Δημιουργήστε λογαριασμό
Αποστολή σε φίλο
εικονίδιο για κλείσιμο
Προσοχή!
Δεν μπορείτε να κάνετε περισσότερες από 10 αποστολές την ημέρα.
Αποποίηση απορρήτου
Σύμφωνα με. Δ. Ν. 196/03 και μεταγενέστερες τροποποιήσεις ή προσθήκες, ο συμμετέχων δηλώνει ότι έχει ενημερωθεί ότι τα προσωπικά του δεδομένα απέκτησε μέσω της φόρμας εγγραφής ή κατά τη συμμετοχή στο μάθημα, θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την Ems Training Academy Asd με τη βοήθεια μέσων ηλεκτρονικά για σκοπούς που σχετίζονται με την εκτέλεση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη συμμετοχή στο μάθημα, για στατιστικούς σκοπούς και για αποστολή διαφημιστικό υλικό και δεν θα αποκαλυφθεί σε τρίτους.

Ανά πάσα στιγμή ο πελάτης μπορεί να ζητήσει τη διόρθωση ή τη διαγραφή δεδομένων, καθώς και να αντιταχθεί στην αποστολή, από την πλευρά μας, με την αποστολή συστημένης επιστολής στην Ems Training Academy Asd, Viale Petrarca, 94R 50124 Florence (FI) - Ιταλία segreteria@gr.emstrainingacademy.com
Informativa privacy aggiornata il 09/12/2021 12:11
ελα πισω ανάγνωση Αποποίηση απορρήτου
 υποχρεωτικός
generic image refresh


close
Επιλέξτε τη γλώσσα
Η γλώσσα του προγράμματος περιήγησής σας φαίνεται να είναι διαφορετική από τον ιστότοπο
σημαία της Ελλάδας
bandiera dell´Italia
ing flag
Знаме на българия
cookie