27 Settembre 2023

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Italian School Specialized in EMS Whole Body Training το οποίο πιστοποιεί επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα αναγνωρισμένο σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και στον κόσμο.

Γεννήθηκε επίσημα ως ανεξάρτητος φορέας το 2016, χωρίς να συνδέεται με εμπορικές μάρκες ή κατασκευαστές συσκευών, διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στον τομέα αυτό χάρη στη συμβολή όλων των επαγγελματιών στη δημιουργία του εκπαιδευτικού έργου που εκπαιδεύει χειριστές και λάτρεις σε καθολική βάση της σχετικής επιστήμης στην εκπαίδευση EMS.
Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε και να διαδώσουμε την κουλτούρα του EMS Training, μέσω ενός εκπαιδευτικού συστήματος ποιότητας, επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης σε συνεργασία με πανεπιστημιακούς φορείς και μέσω της οργάνωσης μαθημάτων κατάρτισης και δημοφιλών επιστημονικών εκδηλώσεων όπως το EMS IC (Διεθνές Συνέδριο). μια μοναδική ετήσια εκδήλωση στον κόσμο.

Οι δάσκαλοί μας είναι πιστοποιημένοι με το EQF (Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων) και η ποιότητα της διδασκαλίας μας συνδέεται με το ASI, έναν φορέα προώθησης που αναγνωρίζεται από την CONI (Ιταλική Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή), μέσω του οποίου είναι ο μόνος που συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO / IEC 17024 για τη διδασκαλία.

Το σχολείο εκδίδει πιστοποιήσεις στον τομέα της Γυμναστικής / Ευεξίας, επομένως αναγνωρισμένες από την CONI (Ιταλική Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή) σύμφωνα με τις οδηγίες SNAQ.
Σε μια αγορά γυμναστικής που αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, μειώνεται σε αριθμούς αλλά χάνει ουσία και ποιότητα, ικανότητα και επαγγελματισμό.
Σε μια ιστορική στιγμή κατά την οποία η παγκοσμιοποίηση των υπηρεσιών γενικά δίνει τη θέση της στην εξατομίκευση με βάση τις ανάγκες των πελατών σε συνδυασμό με την τεχνολογική εξέλιξη, στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε και όχι να εκπαιδεύσουμε επαγγελματίες στον τομέα του κινητήρα και στη συγκεκριμένη περίπτωση του «EMS Training ικανούς να λειτουργούν με μέγιστη ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ικανότητα για να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.
Η ανάγκη για αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη αλλά στερούμενη ικανοτήτων αγορά είναι να τυποποιηθούν οι κατευθυντήριες γραμμές με τέτοιο τρόπο ώστε ο επαγγελματίας του EMS Training, αυτός ο επαναστατικός κόσμος της φυσικής κατάστασης, να είναι αναγνωρίσιμος και διακριτός από τη μάζα της συμβατικής προσφοράς της αγοράς.


ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Realizzazione siti web www.sitoper.it
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι

Συνεχίστε τις αγορές
πηγαίνετε στο ταμείο
close
Ζητήστε το προϊόν
Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να ειδοποιηθείτε όταν το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα.Το αίτημα διαθεσιμότητας στάλθηκε
Το αίτημα διαθεσιμότητας δεν στάλθηκε
close
ΣΎΝΔΕΣΗ

visibility
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΣ

Δημιουργήστε λογαριασμό
close
Επιλέξτε τη γλώσσα
Η γλώσσα του προγράμματος περιήγησής σας φαίνεται να είναι διαφορετική από τον ιστότοπο
σημαία της Ελλάδας
bandiera dell´Italia
ing flag
Знаме на българия
cookie