08 Febbraio 2023

Δρ Mario VELLA

Ημερομηνια γεννησης: 28-02-1980 - Δάσκαλοι
EMS ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ EMS, ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ.
Μηχανικός Υπολογιστών, Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών, Boulder and Osteopath Δ.Ο. Μ. Εκπαιδευτής ROI, FIDAL και FIR, επαγγελματίας κινησιολόγος εγγεγραμμένος στο UNC, γυμναστής για το υψηλό επίπεδο ατομικών, ομαδικών και μαχητικών αθλημάτων, εργάζεται ενσωματώνοντας όλες τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν με την προηγμένη τεχνολογία και τη συμβατική μεθοδολογία.
Αποφοίτησε από τις Επιστήμες των Κινητικών Δραστηριοτήτων στη Σχολή Ιατρικής και Χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Παβίας, παρακολούθησε Μηχανική Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Πάδοβας, για 20 χρόνια επαγγελματίας παίκτης ράγκμπι σε διεθνές επίπεδο, Personal Trainer και αθλητικός σωματικός προπονητής πολλών αθλητών.
Ασχολείται με την ηλεκτροδιέγερση από το 1998.
Έχοντας επίγνωση της ανάγκης για εκπαίδευση και επαγγελματική προσέγγιση, δημιούργησε τα πρώτα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο EMS το 2015 μέσω του CSEN με εθνικό δίπλωμα αναγνωρισμένο από την CONI. Ως εκ τούτου, το 2016 ίδρυσε την EMS Training Academy, την πρώτη σχολή εκπαίδευσης Personal Trainer με εξειδίκευση στο EMS Training αναγνωρισμένη από την CONI, συνδεδεμένη με την ASI και εγγεγραμμένη σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ETSIA (Education Through Sport Instructors Association) και πιστοποιημένη EURETHICS..
Υποστηρικτής, διοργανωτής και συντονιστής του IV International Symposium of Electrostimulation που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία, στη Φλωρεντία, στο οποίο συμμετείχαν ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο.
Δημιουργός και διοργανωτής του Διεθνούς Συνεδρίου EMS τώρα στη δεύτερη έκδοσή του. Εκδήλωση στην οποία οι κύριοι εκφραστές και επιστημονικοί ερευνητές για το EMS συγκλίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο.
Εργάζεται στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης με τη Σχολή Επιστημών Κινητής της Παβίας και το CRIAMS της Voghera για τη δημοσίευση ιταλικών επιστημονικών μελετών σχετικά με την ενεργητική ολοκληρωμένη εκπαίδευση ηλεκτροδιέγερσης υπό την επίβλεψη του καθηγητή Giuseppe D' Antona.
Από το 2019 διδάσκει πανεπιστημιακές διαλέξεις για τη σχολή της κινητικής επιστήμης στον τομέα της φυσιολογίας που εφαρμόζεται στην εκπαίδευση στο EMS Training.

Realizzazione siti web www.sitoper.it
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι

Συνεχίστε τις αγορές
πηγαίνετε στο ταμείο
close
Ζητήστε το προϊόν
Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να ειδοποιηθείτε όταν το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα.Το αίτημα διαθεσιμότητας στάλθηκε
Το αίτημα διαθεσιμότητας δεν στάλθηκε
close
ΣΎΝΔΕΣΗ

visibility
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΣ

Δημιουργήστε λογαριασμό
Αποστολή σε φίλο
εικονίδιο για κλείσιμο
Προσοχή!
Δεν μπορείτε να κάνετε περισσότερες από 10 αποστολές την ημέρα.
Αποποίηση απορρήτου
Σύμφωνα με. Δ. Ν. 196/03 και μεταγενέστερες τροποποιήσεις ή προσθήκες, ο συμμετέχων δηλώνει ότι έχει ενημερωθεί ότι τα προσωπικά του δεδομένα απέκτησε μέσω της φόρμας εγγραφής ή κατά τη συμμετοχή στο μάθημα, θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την Ems Training Academy Asd με τη βοήθεια μέσων ηλεκτρονικά για σκοπούς που σχετίζονται με την εκτέλεση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη συμμετοχή στο μάθημα, για στατιστικούς σκοπούς και για αποστολή διαφημιστικό υλικό και δεν θα αποκαλυφθεί σε τρίτους.

Ανά πάσα στιγμή ο πελάτης μπορεί να ζητήσει τη διόρθωση ή τη διαγραφή δεδομένων, καθώς και να αντιταχθεί στην αποστολή, από την πλευρά μας, με την αποστολή συστημένης επιστολής στην Ems Training Academy Asd, Viale Petrarca, 94R 50124 Florence (FI) - Ιταλία segreteria@gr.emstrainingacademy.com
Informativa privacy aggiornata il 09/12/2021 12:11
ελα πισω ανάγνωση Αποποίηση απορρήτου
 υποχρεωτικός
generic image refresh


close
Επιλέξτε τη γλώσσα
Η γλώσσα του προγράμματος περιήγησής σας φαίνεται να είναι διαφορετική από τον ιστότοπο
σημαία της Ελλάδας
bandiera dell´Italia
ing flag
Знаме на българия
cookie