01 Aprile 2023

EMS Specialist lev. 1

€ 490,00
remove_circleadd_circle
επιλέξτε την παραλλαγή
εισάγετε τα πρόσθετα πεδία
Η Διεθνής Πιστοποίηση με ευρωπαϊκά πρότυπα για επαγγελματίες φυσικής κατάστασης και ευεξίας, κινησιολόγους και φυσιοθεραπευτές.

Είναι το πρωταρχικό μάθημα της Ακαδημίας μας και είναι απαραίτητο για εκπαίδευση στην Ενεργή Ολοκληρωμένη Ηλεκτρομυοδιέγερση.

Είναι ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να ξεκαθαρίσουν τις ιδέες τους σε αυτόν τον τομέα, τον οποίο εξακολουθεί να διαπερνά η μεγάλη σύγχυση και ο πολύς αυτοσχεδιασμός, και να αποκτήσουν αμέσως πιστοποιημένες και διεθνώς αναγνωρισμένες επίσημες δεξιότητες.

Εξαιρετικά εξειδικευμένο στο EMS, παρέχει όλα τα θεωρητικά, τεχνικά και πρακτικά εργαλεία για να λειτουργεί, να εκπαιδεύεται ή να εκπαιδεύεται με ασφάλεια και με σαφή και αποτελεσματική μεθοδολογία.


Πώς γίνεται:

Χάρη στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα διδασκαλίας, αφού αγοράσετε το μάθημα επιλέγοντας την ημερομηνία (που συμπίπτει με την ημέρα της Live Online Practice), θα λάβετε ένα email που θα περιέχει οδηγίες πρόσβασης στον προσωπικό σας λογαριασμό για πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα που προορίζεται για συμμετοχή των ενδιαφερόντων σε μαθήματα και χρήση υλικού μελέτης.

Μετά την πρώτη πρόσβαση, το Σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε άνετα από το σπίτι ή όπου κι αν βρίσκεστε και να έχετε πρόσβαση σε όλο το ψηφιακό του περιεχόμενο (βίντεο και παρουσιάσεις πολυμέσων, τεστ αυτοαξιολόγησης), από οποιαδήποτε συσκευή, υπολογιστή ή smartphone.

Συγκεκριμένα, το email θα περιέχει τις παρακάτω πληροφορίες:

- επιβεβαίωση πρόσβασης / πρώτη σύνδεση στο προφίλ σας στην ψηφιακή πλατφόρμα EMS TA που θα είναι πάντα ενεργή. Θα έχετε πρόσβαση στη διαδικτυακή τάξη που σχετίζεται με το σεμινάριο μέχρι το προγραμματισμένο τέλος της εκδήλωσης.

- οδηγός πρόσβασης, λεπτομέρειες, πληροφορίες και κανόνες του μαθήματος.


Το βράδυ της Παρασκευής πριν από την επιλεγμένη ημερομηνία, που αντιστοιχεί στην πρακτική ημέρα, υπάρχει επίσης ένα υποχρεωτικό ζωντανό διαδικτυακό μάθημα που διεξάγεται από τους καθηγητές μας για περισσότερες πληροφορίες, με στόχο να απαντηθούν όλες οι αμφιβολίες και ερωτήσεις που προκύπτουν από τη μελέτη του ψηφιακού υλικού που είχε δει προηγουμένως ο συμμετέχοντας.

Το μάθημα τελειώνει με μια ολοήμερη πλήρη εμβάπτιση μέσω μια δια ζώσης στην εκπαίδευση EMS και τις τεχνικές που θα εφαρμοστούν, τα μελετημένα και σε βάθος περιεχόμενα και μια τελική γραπτή δοκιμασία.

Η τελευταία ημέρα εξάσκησης πλήρους εκπαίδευσης με φυσική παρουσία αντιστοιχεί στην Κυριακή της ημερομηνίας αγοράς και θα πραγματοποιηθεί από τις 9.00 έως τις 18.00 στην τοποθεσία που θα αναφέρεται στο email επιβεβαίωσης συμμετοχής.


Πιστοποιήσεις:

Το μάθημα EMS Specialist lev. 1 αναγνωρίζεται από την ASI σύμφωνα με τις οδηγίες SNaQ / CONI (Ιταλική Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή), που ισχύουν παγκοσμίως.

Η μεθοδολογία πιστοποίησης που ακολουθείται και εφαρμόζεται από την EMS Training Academy είναι σύμφωνη με τις αρχές του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF) και του προτύπου ISO / IEC 17024.


Πρόγραμμα μαθημάτων:

- Εφαρμοσμένη τεχνική EMS personal Training

- Προπόνηση EMS και επιβαρύνσεις

- Εφαρμοσμένη Φυσιολογία με το EMS

- Εφαρμοσμένη ανατομία στην προπόνηση EMS και στην κλασική προπόνηση

- Πρακτική ντυσίματος, κανόνες ασφαλείες (απόλυτες αντενδείξεις και συχνές ερωτήσεις)

- Προσδιορισμός και διαμόρφωση της επιβάρυνσης στο EMS Training

- Ιστορικό πελατών και καθορισμός στόχων

- Αρχές της προπόνησης EMS αρχαρίων

- Η Ιστορία της ηλεκτρομυο διέγερσης και μελλοντικές προοπτικές


Το μάθημα περιλαμβάνει:

- Τα περιεχόμενα
- Το εγχειρίδιο με τις βασικές ασκήσεις
- Πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα EMS TA και στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ μελέτες και έρευνες
- Ένταξη στο μητρώο του site για πιστοποιημένους επαγγελματίες «FIND PROFESSIONALS»
- Βεβαίωση συμμετοχής στο μάθημαΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΞΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ

εκπαίδευση
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 - Αθήνα , Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 - Αθήνα , Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 - Αθήνα
Συνιστούμε την προσθήκη

Realizzazione siti web www.sitoper.it
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι

Συνεχίστε τις αγορές
πηγαίνετε στο ταμείο
close
Ζητήστε το προϊόν
Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να ειδοποιηθείτε όταν το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα.Το αίτημα διαθεσιμότητας στάλθηκε
Το αίτημα διαθεσιμότητας δεν στάλθηκε
close
ΣΎΝΔΕΣΗ

visibility
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΣ

Δημιουργήστε λογαριασμό
Αποστολή σε φίλο
εικονίδιο για κλείσιμο
Προσοχή!
Δεν μπορείτε να κάνετε περισσότερες από 10 αποστολές την ημέρα.
Αποποίηση απορρήτου
Σύμφωνα με. Δ. Ν. 196/03 και μεταγενέστερες τροποποιήσεις ή προσθήκες, ο συμμετέχων δηλώνει ότι έχει ενημερωθεί ότι τα προσωπικά του δεδομένα απέκτησε μέσω της φόρμας εγγραφής ή κατά τη συμμετοχή στο μάθημα, θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την Ems Training Academy Asd με τη βοήθεια μέσων ηλεκτρονικά για σκοπούς που σχετίζονται με την εκτέλεση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη συμμετοχή στο μάθημα, για στατιστικούς σκοπούς και για αποστολή διαφημιστικό υλικό και δεν θα αποκαλυφθεί σε τρίτους.

Ανά πάσα στιγμή ο πελάτης μπορεί να ζητήσει τη διόρθωση ή τη διαγραφή δεδομένων, καθώς και να αντιταχθεί στην αποστολή, από την πλευρά μας, με την αποστολή συστημένης επιστολής στην Ems Training Academy Asd, Viale Petrarca, 94R 50124 Florence (FI) - Ιταλία segreteria@gr.emstrainingacademy.com
Informativa privacy aggiornata il 09/12/2021 12:11
ελα πισω ανάγνωση Αποποίηση απορρήτου
 υποχρεωτικός
generic image refresh


close
Επιλέξτε τη γλώσσα
Η γλώσσα του προγράμματος περιήγησής σας φαίνεται να είναι διαφορετική από τον ιστότοπο
σημαία της Ελλάδας
bandiera dell´Italia
ing flag
Знаме на българия
cookie