27 Settembre 2023

EMS Specialist lev. 2

€ 690,00
Δεύτερο επίπεδο του θεμελιώδους μαθήματος που δημιουργήθηκε για να καθοδηγήσει τον χειριστή ή τον οπαδό αυτής της μεθόδου προπόνησης προς το βαθύτερο επίπεδο της τρέχουσας γνώσης στον τομέα της Προπόνησης EMS, προκειμένου να είναι σε θέση να εκτελέσει πλήρως τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές, μεθόδους και στρατηγικές. Εκπαιδεύεται να προσαρμόζει τις τεχνικές αυτές σε όλους τους τύπους ανθρώπων και για κάθε πιθανό στόχο που πρέπει να επιτευχθεί, από τον αρχάριο χαμηλότερης φυσικής κατάστασης έως τον σούπερ αθλητή.
Το Σεμινάριο αυτό είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο στο EMS και παρέχει όλα τα θεωρητικά, τεχνικά και πρακτικά εργαλεία για μια ασφαλή προπόνηση, με σαφή και αποτελεσματική μεθοδολογία, καθιστώντας τον επαγγελματία του EMS ικανό για αλληλεπίδραση με επαγγελματίες από άλλους κλάδους, οι οποίοι όταν συνεργαστούν θα επιτύχουν απίστευτα αποτελέσματα με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης και θα προσφέρουν μια υπηρεσία πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο κορυφαίος πιστοποιημένος επαγγελματίας EMS είναι εδώ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΕΤΑ ONLINE ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΑΣ!

ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ:
Σάββατο και Κυριακή

Πώς γίνεται;
Χάρη στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα διδασκαλίας, μετά την αγορά θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τον οδηγό πρόσβασης, λεπτομέρειες και κανόνες για το μάθημα. Θα έχετε το δικό σας λογαριασμό (αν δεν το έχετε ήδη) στο ψηφιακό εκπαιδευτικό σύστημα της Σχολής μας. Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την άνεση του σπιτιού σας σε όλα τα ψηφιακά θεωρητικά περιεχόμενα (βίντεο και παρουσιάσεις πολυμέσων), με δυνατότητα λήψης, με συγκεκριμένους ελέγχους περιεχομένου. Επιπλέον, τις δύο εβδομάδες που προηγούνται των ημερομηνιών που αναφέρονται παραπάνω, τα μαθήματα διδασκαλίας θα πραγματοποιούνται ζωντανά από τους καθηγητές μας για περισσότερες πληροφορίες, ώστε να απαντηθούν αμφιβολίες και ερωτήματα που θα προκύψουν από τη μελέτη του ψηφιακού υλικού που είχε προηγουμένως μελετήσει ο εκπαιδευόμενος για κάθε θέμα.

Το μάθημα ολοκληρώνεται με δύο ολόκληρες ημέρες πρακτικής πλήρους εμβάπτισης στο EMS με δια ζώσης μαθήματα (το Σάββατο και την Κυριακή από τις 9.00 έως τις 18.00), σχετικά με τις τεχνικές που μελετήθηκαν και επεξηγήθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Άμεσες προσωπικές εμπειρίες θα μοιραστούν οι Καθηγητές της Σχολής μας που είναι ειδικοί στην επιστημονική έρευνα, διάφοροι επαγγελματίες στους τομείς του αθλητισμού, της φυσικής κατάστασης, της ευεξίας και της φυσιοθεραπείας. Τελική γραπτή και πρακτική εξέταση για την απόκτηση της άδειας θα γίνει τη δεύτερη Κυριακή με φυσική παρουσία.

Πιστοποιήσεις:

Το μάθημα EMS Specialist lev. 2 αναγνωρίζεται από την ASI σύμφωνα με τις οδηγίες SNaQ / CONI (Ιταλική Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή), που ισχύουν παγκοσμίως.

Η μεθοδολογία πιστοποίησης που ακολουθήθηκε και εφαρμόστηκε EMS Training Academy είναι σύμφωνη με τις αρχές του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF) και του προτύπου ISO / IEC 17024.PROGRAMMA DEL CORSO

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ EMS - ONLINE
Με επικεφαλής τον Dr. Mario Vella, διδακτικό υπεύθυνο του EMS TA

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ

- ΣΤΑΘΕΡΟΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - ONLINE
Με επικεφαλής τον καθηγητή Betti, Osteopata D. O. m. ROI, Postural Trainer Consultant

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ

- ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ONLINE
Με επικεφαλής τον Καθ. Dolcetto, Φυσικό Εκπαιδευτή και Τεχνικό Ποστουρολόγο

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ

- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ FITNESS- ONLINE
Με επικεφαλής τον καθηγητή Robba, ειδικό στο Μάρκετινγκ και τον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ


- Πρακτικό Σάββατο ΠΑΡΟΥΣΙΑ
από τις 9.00 έως τις 18.00

- Κυριακάτικη Πρακτική ΠΑΡΟΥΣΙΑ
από τις 9.00 έως τις 18.00

ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μάθημα, είναι απαραίτητο να έχετε περάσει με επιτυχία το επίπεδο EMS Specialist liv. 1.

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΞΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ

Συνιστούμε την προσθήκη

Realizzazione siti web www.sitoper.it
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι

Συνεχίστε τις αγορές
πηγαίνετε στο ταμείο
close
Ζητήστε το προϊόν
Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να ειδοποιηθείτε όταν το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα.Το αίτημα διαθεσιμότητας στάλθηκε
Το αίτημα διαθεσιμότητας δεν στάλθηκε
close
ΣΎΝΔΕΣΗ

visibility
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΣ

Δημιουργήστε λογαριασμό
Αποστολή σε φίλο
εικονίδιο για κλείσιμο
Προσοχή!
Δεν μπορείτε να κάνετε περισσότερες από 10 αποστολές την ημέρα.
Αποποίηση απορρήτου
Σύμφωνα με. Δ. Ν. 196/03 και μεταγενέστερες τροποποιήσεις ή προσθήκες, ο συμμετέχων δηλώνει ότι έχει ενημερωθεί ότι τα προσωπικά του δεδομένα απέκτησε μέσω της φόρμας εγγραφής ή κατά τη συμμετοχή στο μάθημα, θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την Ems Training Academy Asd με τη βοήθεια μέσων ηλεκτρονικά για σκοπούς που σχετίζονται με την εκτέλεση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη συμμετοχή στο μάθημα, για στατιστικούς σκοπούς και για αποστολή διαφημιστικό υλικό και δεν θα αποκαλυφθεί σε τρίτους.

Ανά πάσα στιγμή ο πελάτης μπορεί να ζητήσει τη διόρθωση ή τη διαγραφή δεδομένων, καθώς και να αντιταχθεί στην αποστολή, από την πλευρά μας, με την αποστολή συστημένης επιστολής στην Ems Training Academy Asd, Viale Petrarca, 94R 50124 Florence (FI) - Ιταλία segreteria@gr.emstrainingacademy.com
Informativa privacy aggiornata il 09/12/2021 12:11
ελα πισω ανάγνωση Αποποίηση απορρήτου
 υποχρεωτικός
generic image refresh


close
Επιλέξτε τη γλώσσα
Η γλώσσα του προγράμματος περιήγησής σας φαίνεται να είναι διαφορετική από τον ιστότοπο
σημαία της Ελλάδας
bandiera dell´Italia
ing flag
Знаме на българия
cookie