30 Maggio 2023

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αποτελέσματα: 1-4 / 4
- Πώς πραγματοποιούνται τα μαθήματα πιστοποίησης "EMS Specialist Level 1"?
- Αγοράστε το μάθημα μέσω του ιστότοπου, επιλέγοντας την προγραμματισμένη ημερομηνία για την πρακτική ημέρα που θέλετε να κάνετε.
- Λάβετε το email με τις οδηγίες πρόσβασης στον προσωπικό σας λογαριασμό στην ψηφιακή μας πλατφόρμα.
- Μελετάτε τα περιεχόμενα του μαθήματος στα βίντεο μαθήματα και έγγραφα και κάνετε τεστ αυτοαξιολόγησης για κάθε θέμα.
- Λάβετε μέρος στο ζωντανό μάθημα σε βάθος με τον δάσκαλο, το οποίο θα βρείτε προγραμματισμένο στο ημερολόγιο της πλατφόρμας.
- Αφού ολοκληρώσετε τα προηγούμενα υποχρεωτικά βήματα, θα εμφανιστείτε την επιλεγμένη ημερομηνία στην τοποθεσία όπου θα γίνει η ημέρα της πρακτικής πλήρους εμβάπτισης για να ολοκληρώσετε το μάθημα με την τελική δοκιμασία και να αποκτήσετε την άδειά σας.
- Έχω μια συσκευή EMS επώνυμη MIHA Bodytec με το καλώδιο, μπορώ να συμμετάσχω στα μαθήματα Πιστοποίησης σας;
Φυσικά! Το δικό μας γεννήθηκε επίσημα ως ανεξάρτητος οργανισμός, δεν συνδέεται με εμπορικές μάρκες ή κατασκευαστές συσκευών, διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στον τομέα αυτό χάρη στη συμβολή όλων των επαγγελματιών στη δημιουργία του εκπαιδευτικού έργου που εκπαιδεύει χειριστές και ενθουσιώδεις καθολική βάση της επιστήμης που σχετίζεται με την εκπαίδευση EMS. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε επαγγελματίες της υψηλότερης ποιότητας ικανούς να εκτελούν με οποιαδήποτε ενεργή ενσωματωμένη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης σύμφωνα με τα πρότυπα που απαιτούνται για συσκευές που υπαγορεύονται από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα.
- Μπορώ να εγγραφώ απευθείας στο μάθημα αδειοδότησης EMS Specialist Level 2 ή πρέπει πρώτα να περάσω το Επίπεδο 1?
Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που δημιουργούμε στην εκπαιδευτική μας διαδρομή είναι μοναδικές και αποκλειστικές, επομένως είναι πάντα απαραίτητο, ακόμη και για τον πιο έμπειρο επαγγελματία, να ξεκινήσει από την πιστοποίηση επιπέδου 1 για να μπορέσει να ευθυγραμμιστεί με το μοντέλο λειτουργίας που δημιουργεί το σχολείο μας και να να είναι σε θέση να αφομοιώσει στην καλύτερη περίπτωση και τα πιο εξελιγμένα περιεχόμενα αργότερα.
- Χρειάζομαι πτυχίο ή πτυχίο αθλητικής επιστήμης για να συμμετάσχω σε μαθήματα αδειοδότησης?
Δεν απαιτούνται εκπαιδευτικά προσόντα, αρκούν βασικές δεξιότητες ή εμπειρία στον τομέα της φυσικής κατάστασης και του αθλητισμού και μια ελάχιστη εξάσκηση με τη συσκευή EMS. Χάρη στο διδακτικό μας μοντέλο που είναι συμβατό με το πρότυπο ISO 17024 για τη διδασκαλία και το σύστημα EQF, τα μαθήματα είναι βαθμονομημένα για τη σωστή κατανόηση όλων.
άλλα αποτελέσματα

Realizzazione siti web www.sitoper.it
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι

Συνεχίστε τις αγορές
πηγαίνετε στο ταμείο
close
Ζητήστε το προϊόν
Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να ειδοποιηθείτε όταν το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα.Το αίτημα διαθεσιμότητας στάλθηκε
Το αίτημα διαθεσιμότητας δεν στάλθηκε
close
ΣΎΝΔΕΣΗ

visibility
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΣ

Δημιουργήστε λογαριασμό
close
Επιλέξτε τη γλώσσα
Η γλώσσα του προγράμματος περιήγησής σας φαίνεται να είναι διαφορετική από τον ιστότοπο
σημαία της Ελλάδας
bandiera dell´Italia
ing flag
Знаме на българия
cookie